hulpverlening aanvragen

Heeft u een evenement op cultureel of sportief gebied, dan hebt u beslist ook nagedacht over de veiligheid. Heeft u daarbij ook gedacht aan EHBO? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee. Onze evenementenhulpverleners zijn goed uitgerust met herkenbare kleding en materialen, waaronder verbandtassen, AED’s en portofoons. Onze deskundige kennis en ervaring op het gebied van evenementenhulpverlening waarborgt een veilige omgeving voor deelnemers en bezoekers van uw evenement.
Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het organiseren van een inzet voor evenementenhulpverlening vraagt om een degelijke voorbereiding. Een aanvraag dient daarom minimaal vier weken voorafgaand aan het evenement te worden ingediend. Let op, voorafgaand aan het evenement ontvangt u altijd een bevestiging!
Ook dat is mogelijk! Stuur in dat geval een e-mail naar posten@ehbomaastricht.nl.
Let op, bij het indienen van onderstaand formulier gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, lees deze dus zorgvuldig door!


Correspondentie adresFactuuradresEvenementgegevens